Vores natur
Tidspunkt
01.08.2020 kl. 10.00 - 01.08.2020 kl. 13.00
Sted
Stensbæk Plantage
Beskrivelse
Danmarks civile Hundeførerforening, DcH Kreds 4 arrangerer sammen med Naturformidler Steen K. Pedersen, Naturstyrelsen en gåtur i skønne Stensbæk.
 
Vi starter på P-pladsen ved Goliaths Hoved og fortsætter ud for på de skønne åbne vidder hvor Steen vil fortælle os om naturen og Klimperne: Klimper er en unik menneskeskabt naturtype. De er dannet ved at der på heden omkring 1600-tallet er jorden blevet opdyrket, med det resultat at sandet er blæst væk. Det bevirkede at mosehullerne var de eneste steder som ikke blæste væk. Derfor står de laveste områder fra dengang nu som små bakker som stadig er våde på toppen. ”Naturformidler Steen K. Pedersen”
 
Undervejs vil en dygtig hundeejer og hendes hund vise os hvordan man kan bruge sin hund til hyrdning af får. Gåturen tager ca. 1,5-2 timer ( 5 km) i naturterræn. Alle kan og må deltage – med eller uden hund. Når vi kommer retur til p-pladsen vil nogle af DcH´s dygtige instruktører stå klar til at introducere deltagerne for træningstilbud. DcH´s eftersøgningstjeneste og Hundeadfærdskonsulenter vil være til stede for at svare på spørgsmål og fortælle om deres tilbud. Man er velkommen til at medbringe frokostkurven og nyde den derude.
 
 
Brochure om Natur tur
 
DcH Kreds 4