Kredsformand
Annette Støttrup Höft
Præsentation
Hej
Jeg hedder Annette Höft, bor i Skærbæk med min familie og mine to hunde, Tjalfe og Molly.
 
Jeg startede i DcH Ribe i 2007. Jeg faldt for de skønne arealer da jeg dengang gik til konkurrencer i DcH-programmet. Jeg tog instruktøruddannelsen i 2008 og har efterfølgende taget overbygningerne Agility, Familiehunden og DcH-programmet.
 
I 2014 blev jeg færdig som Hundeadfærdskonsulent og i 2020 kreds instruktør.
Jeg blev valgt som kredsformand i kreds 4 i februar 2020.
 
Jeg har instrueret hvalpe-, unghunde-, lydigheds- og fokushold.
Se hele beskrivelsen
Kredskasserer
Lorents Nielsen
Præsentation

Jeg hedder Lorents Nielsen. Jeg bor i Nybøl, der ligger i Sønderborg Kommune.

I 2013 blev jeg kredskasserer. Det er en post, jeg har været meget glad for at bestride. Regnskabsområdet var nyt for mig, men da jeg godt kan lide nye udfordringer, var jeg ret sikker på, at jeg kunne løse opgaven.

Vi har altid haft hunde i vores familie. Jeg har siden 1998 været medlem i DcH Broager. Her blev jeg formand i 2004 og var det i 10 år. Jeg er fortsat medlem i Broager, og har mange af de praktiske opgaver omkring klubben.

Lorents Nielsen

Se hele beskrivelsen
Kredssekretær
Charlotte Christensen
Præsentation

Jeg hedder Charlotte og blev medlem af DcH i 2006. I 2010 blev jeg uddannet som instruktør med overbygningen indenfor Agility, Lydighed og NoseWork.

Udover at være sekretær i Kreds 4, er jeg formand i DcH-Broager,  hvor jeg også er instruktør. Jeg træner bl.a. hvalpehold, unghundehold, agility og nosework.

Til daglig bor jeg i Broager sammen med min mand og mine 2 border collier Zia og Echo. Jeg træner lydighed, Rally, NoseWork og Agility med mine hunde.

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Hans Peter Dinesen
Præsentation
40288675
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer