EFTERUDDANNELSE + KURSER:

 

HUSK du skal være logget ind på klubmodul for at tilmelde dig. 

2024 :)

D. 11. februar 2024 - IGP, grp. C kursus for hundeførere. UU har i samarbejde med BHU lavet en aftale med Jannik Dybvad Grube, som er en del af Bruttotrup øst i Schæferhundeklubben. Jannik har bla. figureret til Schæferhundeklubbens HAS (HovedAvlsSkue) og til en mængde andre prøver, her kan bla. nævnes VM 2018, VM 2022 og senest NM (Norsk Mesterskab) 2023. På kurset vil der være fokus på lydigheden i grp. C samt selvfølgelig selve bidearbejdet. Der bliver plads til 10 med hund og lige så mange observatørpladser.

D. 2. & 3. marts - Instruktørweekend. Det bliver et brag af en weekend, med Instruktørene: Jan Østergaard og Helle Sejer Damkjær - Se omtalen under på selve Eventet. 

D. 5. maj 2024 - har vi lavet en aftale med Alice G. Nielsen, DcH Skanderborg som har udviklet et kursus i Grundfærdigheder for Rally-hunden. På dagen undersøger vide forskellige grundfærdigheder, som er særlige for Rally. Vi skal blive klogere på hver enkel færdighed og afprøve i praksis, hvordan vi kan arbejde med dem i vores træning. Vi kommer omkring hjælperedskaber til indlæringen, ligesom vi kommer til at snakke indlæringsmetoder. Resten af dagen bruger vi på at arbejde med konkrete skilte/øvelser og blive dygtige til at se, hvilke grundfærdigheder der kræves for at kunne lave øvelsen.

D. 8. juni 2024 - Hundeførerdag - 6 forskellige hold som kredsens hundeførere kan tilmelde sig enten som deltagere med hund eller som observatører. Der vil være DcH Program (lydighed, Rundering og Frit søg, Spor), Rally-lydighed m.m., NoseWork og "Hoopersgility". Holdene bliver slået op som Events og lagt i Kreds4's facebookgrupper.

D. 29. september 2024 - Kredskursus for Instruktører i Kreds 4: Fra Reaktiv til Proaktiv, Instruktør Brian Klaris, Kredsinstruktør i Kreds 4. Oplever du hunde med reaktiv adfærd (udfald), og kan du hjælpe hundeførerne frem mod en mere afbalanceret hund der hviler i sig selv. Vi vil kigge på teori om udviklingen fra hvalp til voksen, hundens kropssprog og signaler, samt afstandstræning i BAT form. Vi vil kigge på praktisk håndtering af reaktiv adfærd. Uanset om den reaktive adfærd er forankret i aggressivt udfald, flugtadfærd eller aktiv underkastelse.

D. 27. oktober 2024 - Kredskursus i Bringsel/Løsbid, Instruktør Jette Nybo Andersen, Kredsinstruktør i Kreds 4. Kurset er henvendt til  Instruktører, Dommere samt Hundeførere i DcH Program. Kursusindhold: Indlæring af bringsel i teori og praksis. Træning med løsbid/fastbid. Problemstillinger med bringsel i træning og konkurrence. Arbejde med bringsel i de forskellige klasser C - B - A - E. Problemløsning i bringselstræning.

Nyheder

Sponsorer