Har du brug for hjælp til din hund  

Kontakt en hundeadfærdskonsulent her Find en Hundeadfærdskonsulent 


DcH Kreds 4 

- er en sammenslutning af lokalforeninger i Sydjylland med hunden som interesseområde.

 Kredsens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, dels at medvirke til at fremme og forbedre vilkårene for hunde generelt. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i DcH.

 Det er i lokalforeningerne, at det egentlige hundearbejde foregår. Her går hunden til træning med sin ejer, og for de interesserede afholdes der lokale prøver og konkurrencer, fester, gåture, foredrag m.m.
 
 Hunden lærer den mest elementære lydighed, såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Socialt samvær mellem hundene indgår også som en del af træningen.
 
 Udover almindelig træning tilbyder lokalforeninger også træning i DcH’s konkurrenceprogram og mange steder tilbydes der træning i agility og rallylydighed. Enkelte foreninger har endvidere træning i Nosework, IGP, sporhundeprøver (SPH) og i det nordiske program.

På kreds 4´s vegne

Annette Höft

Kredsformand

Kreds4@dch-danmark.dk

 Cvr. nr. 32171613 

 

 

 


Nyheder

Sponsorer